PRIKKELZ

Prikkelz  is de nieuwe toepasselijke naam voor een maandelijks terugkerend All Inclusive dancefeest op een toplocatie waar je heerlijk jezelf kan en mag zijn en waar het je aan niets zult ontbreken om een spannend, muzikaal en ondeugend avondje uit te beleven. Geen hokjesbeleid, “Love, peace & respect rules” en de zekerheid van een unieke en bijzondere sfeer. Prikkelz brengt sfeer, erotiek en de passie voor muziek samen en giet dat in een uiterst zorgvuldig afgemeten jasje dat door bezoekers al een decennium lang wordt omschreven als een warme deken.

Prikkelz voelt als thuiskomen en wij zullen er alles aan doen om jullie te laten ervaren waar wij al meer dan 10 jaar voor staan en nog steeds met heel veel liefde en passie organiseren. Prikkelz maakt als official hostingpartner al sinds 2010 vast onderdeel uit van B.I.T.C.H en wordt in 1 adem genoemd met de beste feesten.

Nog nooit geweest ? Kom dan eens proeven en ervaar zelf heerlijke beatz van topdeejays, de vriendelijke en persoonlijke benadering, de service en gastvrijheid van Lifestyle & Swingersclub PartyPlayers in Lelystad en beleef met ons onvergetelijke Prikkelz.  ( Incl. onbeperkt aantal consumpties, koud- en warm buffet, parkeren, kluisje en gebruik van alle luxe faciliteiten ) Geen strikte dresscode, Ondeugend en Sexy, prikkel jezelf en anderen        ( Gewone boxershorts, badslippers en jeans zijn helaas niet toegestaan ) Of je nou komt om te sjansen, te dansen, te socialiseren, te shoppen, leuk gek te doen, te teasen, te showen, te playen of je te laten verwennen…. alles is toegestaan…..maar…… met RESPECT !

One Love

Marco & Alida
(Beatz Per Marco & Miss 4Play )