Hoppekee…… en door ! De live streams van 21 & 28 maart was weer helemaal top en kijken we alweer uit naar zaterdag 4 april. Dan is Prikkelz – Homebass opnieuw te zien en te beluisteren en dat zullen we iedere zaterdagavond blijven doen voor jullie tijdens de coronacrisis. 
Afgelopen zaterdag was de lancering van de geïntegreerde chatbox en dat hebben we geweten. Heerlijk om te lezen hoe iedereen thuis met ons meedoet en we op een leuke manier contact met elkaar kunnen blijven houden in deze moeilijke tijd. Inmiddels doet natuurlijk half Nederland live streamen maar Prikkelz – Homebass is toch net ff iets anders. 
In tegenstelling tot FB doen wij streamen in stereo en trekken wij alles uit de kast om er voor jullie echt een feestje thuis van te maken. Lasers, visuals, niets houdt ons tegen hiervoor iedere zaterdag onze eigen woonkamer te verbouwen en de hele week toe te werken naar het moment om weer live te gaan. Vanaf a.s. zaterdag is het nu ook mogelijk om full screen te kijken en werken wij met ons team op de achtergrond keihard om jullie het allerbeste voor te kunnen schotelen.
Zaterdag 4 april Prikkelz – Homebass met resident dj’s Miss 4Play, Beatz Per Marco, W@pshi, Jeff Beats & M-Zone. Een muzikaal avondje met heerlijke diepe grooves, techno, tribal & tech house en natuurlijk floorfillerz. Deel dit met je vrienden of nodig mensen uit die net zoals wij wel een stukje positiviteit kunnen gebruiken.  
Let’s beat(z) corona! Stay safe………Spread the word……… not a virus ! 😉
 
Live stream is te volgen op: www.miss4play.com/live of www.prikkelz.org/live
Heb jij de live streams gemist ? Ga dan naar www.miss4play.com/opnames 
 
Enjoy !
 
One 
Marco & Alida
#staysafe #weeslief #BlijfThuis