Wat was het toch een heerlijk gevoel toen we afgelopen zaterdagavond aan kwamen rijden bij Ultimate Dream en werden verwelkomd door een batterij aan campers en auto’s vol met mensen die net zoals wij niet konden wachten dat de deuren open zouden gaan om er op deze bijzondere datum met zijn allen een topfeest van te maken. Binnen no-time was de club lekker gevuld en heeft het ons bijzonder goed gedaan om te zien dat er vanuit alle delen van Nederland en zelfs vanuit Friesland bezoekers waren gekomen om die Brabantse gezelligheid te ervaren op deze toplocatie. Jong, oud, actief, niet actief…..gewoon een ongedwongen avondje uit waar je echt jezelf kunt zijn onder het genot van de verleidelijke beatz van onze top dj’s , het concept waar Prikkelz voor staat met de beschikking over faciliteiten om er een onvergetelijke nacht van te maken. 
 
Met heel veel trots kijken Alida en ik dan ook terug op een geweldige editie van Prikkelz en willen wij uiteraard alle dj’s bedanken voor hun bijdrage, de club voor de gastvrijheid en de goede zorgen en natuurlijk de allerbelangrijkste….. jullie !
Ben jij nog nooit geweest maar wil jij die bijzondere besloten en intieme sfeer ook eens beleven, zet dan zaterdag 11 april in je agenda want dan zijn wij alweer terug met Prikkelz ** Exclusive ** ~ Kinky Bunny Edition…. Een nieuwe ondeugende editie met een knipoog naar Pasen.
 
April doet wat ie wil maar in mei zijn wij er gelukkig ook weer bij ! Dan vieren wij ons 13 jarig jubileum en net zoals voorgaande jaren wil jij deze niet missen. Zaterdag 9 mei Prikkelz ** Exclusive ** ~13 Year Anniversary….
 
Save the dates !
 
One Love
Marco & Alida