Met een brede glimlach nemen we bijna afscheid van 2019, terugkijkend op een toch wel roerig jaar maar met een heerlijke laatste editie van Prikkelz. Wij willen dan ook graag alle dj’s, personeel maar in het bijzonder alle bezoekers ontzettend bedanken voor hun komst en voor de vele lieve complimenten die wij hebben mogen ontvangen. Nog heel even en dan is het 2020 en komen wij weer terug met een ver-SCHRIKKEL-ijk lekkere editie van Prikkelz Exclusive en wel op zaterdag 29 februari maar…… eerst knallen we het jaar nog even uit met The Ultimate NYE Party in Beek en Donk. Bij deze willen wij dan ook graag Swingersclub Ultimate Dream bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en voor de gastvrijheid en gezelligheid die wij hebben mogen ervaren in de laatste maanden en kijken wij ontzettend uit naar alle mooie herinneringen die wij met z’n allen weer gaan maken in deze prachtige club in 2020. Voor de mensen die wij voor de jaarwisseling niet meer gaan zien wensen wij jullie namens ons hele Prikkelz team een spetterend uiteinde en hopen wij jullie in 2020 weer te mogen verwelkomen bij een nieuwe editie van Prikkelz

In samenwerking met Swingersclub Ultimate Dream komt Prikkelz 31 december dit jaar met een oud en nieuw editie om nooit meer te vergeten en knallen wij het jaar 2020 in met de heetste party die je ooit hebt meegemaakt………… ULTIMATE NYE PARTY.

Een heerlijk ondeugend feest met een line up om je vingers bij af te likken, compleet met de bijbehorende gezamenijke countdown, bubbels & bites en uiteraard met dance en play areas want na middernacht vliegen de vonken ervan af die je zeker niet mag missen !

ULTIMATE NYE PARTY. Een spannend en spetterend uiteinde in een intieme en besloten omgeving op een top locatie die alle luxe heeft die jij je maar kunt wensen en waar je je om je portemonnee in ieder geval geen zorgen hoeft te maken want ook deze editie is weer All Inclusive. (45 euro p.p.)

Dresscode: Erotisch, spannend, sexy clubkleding

Line up: Miss 4Play / Alpha / Beatz Per Marco / W@pshi

Reservering verplicht https://www.prikkelz.org/event/ultimate-nye-party/

 
To change your subscription, click here.