Ieder jaar komt er een moment van bezinning en dat wilden wij dit keer graag met jullie delen.
Wat niemand voor mogelijk had gehouden gebeurde. Ineens stond de wereld stil.
 
Met het Klokgebouw nog vers op het netvlies waar we met duizenden nog het 20-jarig bestaan van Crazyland uitbundig vierden moesten we ineens afstand van elkaar houden en begon onze huidige 1,5 mtr samenleving.
 
Geen feesten meer, geen werk meer en de inluiding van een periode van social distancing waar we allemaal zo graag vanaf willen maar wat helaas nog wel even zal duren.
Continue afhankelijk zijn van maatregelen, niks kunnen ondernemen met nul toekomstperspectief is frustrerend maar bij de pakken neerzitten is en blijft niks voor ons en hebben wij ons volledig gericht op de dingen die we nog wel konden doen want muziek is en blijft ons leven. 
 
Beatz4All, waar we met trots over kunnen zeggen dat dit het eerste onafhankelijke live stream platform van Nederland is heeft ons op de been gehouden, een doel gegeven maar ook een middel om contact te houden met onze lieve vrienden, fans, bezoekers, de club maar ook collega dj’s.
 
Wij willen iedereen dan ook ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme alsmede voor alle lieve steunbetuigingen en donaties die wij in de afgelopen periode hebben mogen ontvangen en die er mede voor hebben gezorgd dat dit platform kon blijven draaien. Inmiddels hebben wij zoveel kanalen met verschillende muziekstijlen dat er keus genoeg is voor iedereen…van underground & tech-house tot techno & trance ! Dat is voor ons een cadeautje en daarom pakken wij uit.
 
Sinterklaasweekend die totaal anders uitpakt dan wij ons allemaal hadden voorgesteld. Een sobere viering door alle huidige maatregelen en nog steeds aan huis gekluisterd. Wat doe je dan ? Niet bij de pakken neerzitten en zelf uitpakken…… Surprise !! 
 
Vanaf vrijdagavond 4 december 18:00 uur gaan wij 48 uur lang non stop Live Streamen met 10 deelnemende kanalen, 20 DJ’s , uitgezonden vanuit alle hoeken van het land om er alsnog een onvergetelijk weekend van te maken. Ben jij er ook bij ? 
 
More info soon & hou agenda in de gaten op www.beatz4all.com 
 
 

Prikkelz Homebass Live Stream is elke zaterdag van 21.00 – 03.00 te volgen https://prikkelz.org/live of http://www.beatz4all.comOne Love

Marco & Alida en onze Jeroen

BEDANKT

Alleen samen komen we de tijd wel door…. Let’s Beat(z) corona together !