Belangrijke mededeling

Hierbij willen wij jullie mededelen dat de samenwerking met PartyPlayers per direct is beëindigd. Na een geweldige en druk bezochte Prikkelz – Happy Ending keken wij er naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen op 23 februari maar helaas…..2019 begint voor ons iets minder voorspoedig dan wij ons hadden voorgesteld. Ander inzicht, normen, waarden maar ook verschil in mentaliteit hebben helaas onze wegen doen scheiden. 
Gelukkig ( en dat zijn Alida en ik nog steeds 😉 ) zien wij de toekomst nog steeds rooskleurig tegemoet. Daar waar deuren gesloten worden gaan nieuwe open dus…we houden jullie op de hoogte… Prikkelz zou Prikkelz niet zijn om keihard terug te komen en om het maar lekker luchtig en muzikaal te houden, “ Destination Unknown ” werd ook een grote hit……dus….. stay tuned !! We’ll be back….. real soon !

One <3

Marco & Alida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *